Trajna šminka usana ili karmin?

Trajna šminka usana je nakon trajne šminke obrva najtraženiji tretman. Ovaj tretman podrazumeva ubacivanja pigmenta u kožu usana, kako bi usne ostale obojene.

Da li su ti poznate sledeće situacije:

 • Kupiš karmin, pa kod kuće ili na dnevnom svetlu shvatiš da si omašila nijansu?
 • Kupiš karmin, a on posle 3 dana propadne u zemlju.
 • Usne ti asimetrične i to ti bode oči na dnevnoj bazi, pa se dovijaš olovkama za usta i karminima da to koriguješ.
 • Karmin na zubima?
 • Ujutru žuriš i mučiš se da precizno izvučeš liniju usana.
 • Usne su ti ponekad jako blede i čak pomodre po ivicama.

Tretmanom trajne šminke usana sve to rešavaš na duže staze na neinvazivan način.

Nakon tretmana možeš stavljati labelo za blagi sjaj ili uživati u prirodnom mat efektu u svakom trenutku, od jutra do sutra.

Možeš imati definisan oblik usana i boju koja se neće skinuti ni dok se kupaš u moru, treniraš, piješ kafu, ljubiš (se).

Šta je onda problem?

Jedini problem je što dosta žena smatra da će im trajna šminka usana, odnosno boja koju usne budu imale, dosaditi. Da će ih ograničavati.

To je zabluda.

Preko trajne šminke usana možete koristiti karmine različite boje i efekta, jer boja trajne šminke ne utiče na ono što ćete staviti preko.

Kako ne utiče?

Boja se ubacuje u …. sloj kože i ponaša se kao tvoja prirodna boja, kao tvoja koža.

Šta to znači?

 • Ukoliko uradiš trajnu šminku usana nude nijanse, kada budeš želela, preko ćeš staviti karmin jarke boje i imati njegov pun efekat.
 • Ukoliko uradiš jarku boju trajne šminke, kada se budeš uželela nude karmina, moći ćeš da ga koristiš i imaš njegov nude efekat.
 • Kada se zaželiš sjaja, stavićeš koji god sjaj za usta ti se dopada i daće tvojim usnama ono što želiš.

Trajna šminka usana te ne ograničava u odabiru drugih proizvoda za usne. Ona ti omogućava da i bez karmina u svakom trenutku imaš boju usana koja ti se dopada, definisane usne, usne tvog idealnog oblika.

Evo šta još treba da znaš…

 • Tretman trajne šminke usana je pogodan za sve tipove usana – tanje, punije, bleđe, tamnije, sa filerima ili bez.
 • Imaćeš sjajne rezultate bez obzira na životno doba.
 • Postoji veliki broj nijansi koju biramo u odnosu na tvoje želje i prirodnu boju usana
 • Uživaćeš u efektu više od 2, a neretko i 3 godine.

Daću ti jedan primer.

Moja bliska drugarica je prirodno imala bledo roze usne, koje bi neretko još više ubledele i imale modre uglove. Ako uzmemo u obzir i njen aristokratski ten, ponekad je zbog toga delovala bolesno. Takođe je i linija usana bila nejasna.

Međutim, ona ne voli karmine. Deluju još veštački, mora stalno da ih popravlja, teško joj je bilo da nađe boju za svaki dan, sklona je gubljenju karmina, labela i sl. Čak je i na svečanosti, sa ful šminkom išla bez ičega na usnama.

Uradila sam trajnu šminku usana, neku prirodnu nijansu mesa (možeš videti na fotografiji ispod, a na instagramu možeš videti ceo proces).

Sada uvek izgleda sveže, usne joj imaju definisan oblik prema njenoj prirodnoj liniji, a čak mi kaže da je i karmin počela nekada da stavlja, jer joj mnogo lepše legne nego pre i ne vidi se ukoliko se neravnemerno skine.

Da zaključimo…

Trajnom šminkom usana nisi ograničena, jer se boja ponaša kao prirodna boja tvoje kože i možeš preko nje koristiti sve proizvode za usne.

Ukoliko imaš još pitanja i nisi sigurna da li je ovaj tretman za tebe, zakaži besplatan razgovor sa mnom na broj telefona 065.555.36.33 ili klikom na polje ispod.

Ukoliko želiš da vidiš moje radove, naći ćeš ih u galeriji u kategoriji usne.