O meni

Ja sam Marija Čalija, rođena u Kragujevcu, trenutno sa suprugom i troje dece živim u Beogradu.

U beauty poslu sam od 2011. godine a svet trajne šminke sam upoznala dve godine kasnije kada sam otišla na svoju prvu obuku iz oblasti Microbladinga kod Branka Babića, tvorca metoda iscrtavanja obrva.

Do sada sam pohađala više od 10 seminara, posećivala sam mastere i kongrese širom sveta, verujući da se u poslu, koji volim i radim, samo kvalitetnom uslugom može doći do cilja, a to su zadovoljni klijenti.

Za šest godina bavljenja ovim poslom imam više od 1.000 zadovoljnih klijenata.

Zato sam se odlučila da osnujem sopstvenu CACAO Akademiju – edukativni centar – sa željom da svoje znanje i bogato iskustvo podelim i sa drugima. Do sada sam obučila oko 100 učenika iz oblasti trajne šminke.

Trenutno radim u Beogradu i Kragujevcu, a u planu mi je da otvorim i akademiju u centralnoj Evropi.

Uložila sam mnogo truda i znanja da otvorim i centar za negu lepote koji se izdvaja na tržištu – po izgledu i kvalitetu usluge. U mom rodnom gradu, Kragujevcu, centar za negu lepote CACAO je postao lider u segmentu kozmetičkih usluga i porepoznatljiv upravo po prijatnom ambijentu, higijeni i kvalitetnoj usluzi.

Želeći da klijentima ponudim kvalitetne proizvode sa kojima i sama radim otvorila sam i drogeriju, a prateći njihove zahteve nedavno je sa radom počeo i CACAO epil centar u Beogradu i Kragujevcu.

Dobar koncept centra za negu lepote su prepoznali i drugi preduzetnici koji su poželeli da sličan imaju i u svom gradu. Zato sam se upustila u svet franšiza i danas centri pod brendom CACAO posluju u Beogradu, Kragujevcu, Užicu, Podgorici i Zagrebu.

Imate pitanje za mene?

ADRESA

Braće Radovanović 25/11
Kapija Vračara
Ulaz A1, sprat 2, stan 11.

Dr Ilije Kolovića 8, Kragujevac

TELEFON

EMAIL ADRESA

Pin It on Pinterest