O meni

Ja sam Marija Čalija, rođena u Kragujevcu, trenutno sa suprugom i troje dece živim u Beogradu.

U beauty branši sam od 2011. godine a svet trajne šminke sam upoznala dve godine kasnije kada sam otišla na svoju prvu edukaciju. Svoje znanje sam stekla kod najboljih kako domaćih, tako i svetski priznatih edukatora, posećivala sam mastere, seminare i kongrese širom sveta, verujući da se u poslu, koji volim i radim, samo usavršavanjem i kvalitetnom uslugom može doći do cilja, a to je zadovoljstvo klijenata.

Za 8 godina bavljenja ovim poslom imam više od 1.000 zadovoljnih klijenata.

2020. godine sam bila član žirijapolufinalnog svetskog takmičenja trajne šminke u Beogradu (WULOP) i specijalni gost finalnog dela takmičenja u Istanbulu. Jedan od trenutaka u svojoj karijeri kada sam bila izuzetno ponosna se dogodio upravo tada. Naime, moja učenica je na tom takmičenju osvojila prvo mesto u kategoriji Puder obrve.

Zato sam se odlučila da osnujem sopstvenu CACAO Akademiju – edukativni centar – sa željom da svoje znanje i bogato iskustvo podelim i sa drugima. Do sada sam obučila oko 150 učenika iz oblasti trajne šminke.

marija calija

Trenutno radim u Beogradu i Kragujevcu, a u planu mi je da otvorim i akademiju u centralnoj Evropi.

Uložila sam mnogo truda i znanja da otvorim i centar za negu lepote koji se izdvaja na tržištu – po izgledu i kvalitetu usluge. U mom rodnom gradu, Kragujevcu, centar za negu lepote CACAO je postao lider u segmentu kozmetičkih usluga i porepoznatljiv upravo po prijatnom ambijentu, higijeni i kvalitetnoj usluzi.

Želeći da klijentima ponudim kvalitetne proizvode nastala je i Cacao Cosmetics linija, a prateći njihove zahteve sa radom počeo i Cacao Epil Center u Beogradu, Kragujevcu i Pančevu.

Dobar koncept centra za negu lepote su prepoznali i drugi preduzetnici koji su poželeli da sličan imaju i u svom gradu. Zato sam se upustila u svet franšiza i danas centri pod brendom CACAO posluju u Beogradu, Kragujevcu, Užicu, Podgorici, Banja Luci i Zagrebu.

KAKO SAM JA USPELA?

Ostvarila sam svoje ciljeve. Ušla sam hrabro u surovi svet beauty biznisa i zavolela ga.

Želim da svoje iskustvo i znanje podelim sa vama, sa osobama koje su sada tamo gde sam ja nekada bila – na početku. A moj početak izgledao je ovako.

Istinita priča je da smo pre 8 godina poslednji novac uložili u moju obuku za japansko iscrtavanje obrva. Bilo je BITI ili NE BITI. Mnogo neprospavanih noći i strahovanja da li ćemo propasti ili opstati i pobediti. Odabrali smo BITI.

Verovala sam u tu priču. Verovala sam da mogu da ulepšavam žene. Mogu vam reći da za lepotom tragaju svi, jer u poslednje vreme se javlja i sve više muškaraca, što me posebno raduje jer lepota oplemenjuje dušu, zar ne?

 

Da li je suvišno reći da sam jedva i supruga ubedila da treba da investiramo u moje znanje i veštinu. Bila sam u pravu.

Krenula sam u edukaciju jer znam da bez nje nema uspeha. Svaki uspešan čovek iza sebe ima gomilu znanja. To je ono “nešto” što je svim uspešnim ljudima zajedničko. Što sam bila uspešnija, to sam više ulagala u znanje i obuke, a i dalje to radim, jer smatram da ne smemo da mislimo da sve znamo, već da stalno učimo nešto novo.

Učila sam i radila na sebi. Sada imamo veliki porodični biznis Cacao Concept, koji se širi po Srbiji i van granica naše zemlje.

 

LOKACIJE

TRETMANA

KLIJENATA

ODRŽANIH EDUKACIJA

Imate pitanje za mene?

ADRESA

Braće Radovanović 25/11
Kapija Vračara
Ulaz A1, sprat 2, stan 11.

Dr Ilije Kolovića 8, Kragujevac

TELEFON

EMAIL ADRESA

cacao hair spa

Pin It on Pinterest