LASERSKO UKLANJANJE TRAJNE ŠMINKE I TETOVAŽA

Česta nezadovoljstva izazvana lošim ili starim radovima trajne šminke i tetovaža rešena su primenom lasera koji zahvaljujući kratkim svetlosnim impulsima deluje samo i direktno na pigment koji želimo da uklonimo. Naš organizam se, zatim, prirodnim putem kroz limfni sistem oslobađa razbijenih čestica pigmenta, time umanjujući vidljivost na koži. Lasersko uklanjanje trajne šminke i tetovaža obezbeđuje tretman bez oštećenja okolnih tkiva, a procedura je  gotovo bezbolna i bez problematičnih nuspojava.

Laser koji koristimo u Cacao Beauty Center objektima spada u kategoriju profesionalnih i radi po principu Nd Yag tehnologije. Vrlo komforno uklanja pigment sa kože ili ga u značajnoj meri ublažava, ali je jako važno imati u vidu da rezultati zavise od više faktora – mesta na kome se nalazi, boje i dubine unosa pigmenta.

Skidanje tetovaže i  trajne šminke obrva radi novog tretmana su najčešći zahtevi klijenata koje uspešno rešavamo.

Svaka procedura je vrlo delikatna i zahteva najpre stručne konsultacije i pregled, kako bi klijentu bilo predočeno kojim tempom će teći proces i kakve rezultate može očekivati.

uklanjanje tetovaže
Lasersko uklanjanje obrva

Pin It on Pinterest