Tretmani

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva potpuni je hit kada je o trendovima u industriji lepote reč. Ova metoda garantuje potpuno prirodan izgled obrva. Osnovni princip japanske metode iscrtavanja obrva je da se u trajnijoj varijanti ne stvara efekat šminke, već da se koriguju i potpuno uklone nedostaci, kao i da se poboljša prirodan izgled i lepota lica. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice na obrvama, a boja koja se koristi ne razlikuje se od prirodne boje obrva klijenta.

Trajna šminka – Permanent makeup

Trajnom šminkom postiže se potpuno prirodan i osvežen izgled regija koje se tretiraju – očnih kapaka ili usana. Koža na očnim kapcima i usnama vrlo je osetljiva i podložna iritacijama i iz tog razloga, pažljivo birajte kome ćete pokloniti poverenje kada je o nezi i ulepšavanju ovih regija reč.

Trajna šminka očnih kapaka i usana podražumeva korišćenje kvalitetnih pigmenata, koji daju efekat šminke (ajlajnera ili ruža za usne). Krajnji rezultat tretmana planira se i prilagođava anatomiji lica i individualnim preferencijama klijenata.

Poklonite poverenje i brigu o vašim obrvama Cacao timu. Dugogodišnje iskustvo i kontinuirane edukacije u oblasti japanske metode iscrtavanja obrva, učinili su da Cacao postane sinonim za savršene obrve.

Zašto se odlučiti za MICROBLADING?

Jer svaku dlaku na mestu gde nedostaje iscrtavamo posebno, čime se postiže 100% prirodan izgled.

Jer ste umorne od jutarnjeg iscrtavanja obrva.

Želite savršen izgled obrva i na moru, u teretani, dok spavate i čim se probudite.

Konačan izgled obrva se prilagođava vašoj kosi, tenu i strukturi lica i obrva.

Imaćete više samopouzdanja

Kako izgleda tretman iscrtavanja obrva ?

Tretman iscrtavanja obrva traje oko sat i po vremena. Za samo iscrtavanje dlačica potrebno je oko 15 minuta, dok se ostatak vremena koristi za merenje simetrije obrva, odabir boje i probno iscrtavanje oblika obrva olovkom.

Vaše dlačice se ne čupaju niti briju pre samog tretmana. Uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika, ostatak ostaje, a crtanje se vrši između njih.

Nakon sprovedenog postupka nema natečenosti, a eventualno crvenilo prestaje za 30 minuta.

Iscrtavanje ovom metodom je gotovo bezbolno. Prvo se površinski zagrebe epitel, a onda se koristiti lagani anestetik.

Nakon tretmana primenjujete adekvatan posttretmanski tok, kako vam se predoči, za dužu trajnost pigmenta.

Nakon mesec dana od izvršenog tretmana dolazi se na korekciju. Tada se pregledaju sve dlačice i po potrebi se docrtavaju delovi u slučaju da su se izbrisali.

Preporučujemo godišnje osvežavanje pigmenta.

Pin It on Pinterest