Edukacije

Trajna šminka/Permanent Make up

Nudim Vam individualne i grupne edukacije u Beogradu i Kragujevcu.

Studenti prilikom edukacije prolaze teorijski i praktični deo obuke.

Na raspolaganju su vam sledeće edukacije iz oblasti trajne šminke:

Microblading/japansko iscrtavanje obrva

Powder brows/Puder obrve/Senčenje

Iscrtavanje dlačica aparatom

Kombinacija tehnika dlačica i senčenja

Trajna šminka kapaka/Trajni ajlajner

Trajna šminka usana

Kroz teoriju studenti uče sve o odabranoj tehnici, proizvodima, pigmentima, načinu rada, higijeni, položaju tela i ruku tokom rada, pravilnom iscrtavanju oblika i merenju simetrije, kožnim oboljenjima, indikacijama i kontraindikacijama.

Praktični deo obuhvata vežbe iscrtavanja određenih pokreta, povezivanje pokreta u celinu, vežbu na papiru i lateksu (veštačkoj koži), kao i demonstraciju i rad na živim modelima.

Edukacije

Trajna šminka obrva

trajna šminka usana

Edukacije

Trajna šminka usana

trajni ajlajner

Edukacije

Trajna šminka očiju

Šta je MICROBLADING?

Japanska metoda iscrtavanja obrva

Japanska metoda iscrtavanja obrva je manuelni metod polutrajnog iscrtavanja obrva nanošenjem pigmenta tankim sečivom ispod bazalne membrane koja deli epidermis od dermisa. Rezultat su obrve potpuno prirodnog izgleda.

Reč je o vrlo preciznoj i umetničkoj metodi. Idejno potiče od tetovaže, ali se od nje razlikuje po sofisticiranosti aparature i tehnike, pigmenata, dubini unosa pigmenta u kožu, kao i samog izgleda koji je toliko prirodan da je razlika između iscrtanih i prirodnih obrva gotovo neprimetna. Ono što ovu metodu čini jedinstvenom je to da se dlačice ne razlivaju pod kožom, već ostaju u formi iscrtane dlake.

cacao hair spa

Pin It on Pinterest